Botox

Duur 20 min.

Prijs € 130.00

Botox is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen. Het wordt via injecties toegepast.

Botuline Toxine blokkeert direct het ‘aanspansignaal’ tussen de zenuwen en de spiertjes in de huid. Hierdoor kunnen de spiertjes in de huid niet meer (volledig) worden aangespannen.

Botuline Toxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren, waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Botuline Toxine is een eiwit dat, in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund, geïnjecteerd wordt in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor de lijntjes die ontstaan bij mimiek, bijvoorbeeld fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen.

Botuline Toxine blokkeert de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen. Hierdoor wordt voorkomen dat deze klieren zweet produceren in bijvoorbeeld oksels. Ook wordt Botuline Toxine (Azzalure) gebruikt tegen tandenknarsen en migraine. Een van de mogelijke oorzaken voor migraine is het onwillekeurig aanspannen van spieren in het gezicht. Bij een injectie van Botuline Toxine in bijvoorbeeld voorhoofd of frons, verdwijnt hier veel spanning en zult u minder snel last hebben van een drukkend gevoel in bijvoorbeeld schedel of ogen.

Botuline toxine blokkeert het ‘aanspansignaal’ tussen de zenuwtjes in de huid en de spiertjes in de huid. Hierdoor kunnen de spiertjes in de huid niet meer (volledig) worden aangespannen.

Het duurt ongeveer 1-2 weken totdat u maximaal effect heeft, daarna neemt de mogelijkheid om de spiertjes aan te spannen weer langzaam toe. Er groeien dan namelijk weer nieuwe zenuwuiteinden aan om de geblokkeerde zenuweinden te vervangen. Een behandeling moet in eerste instantie elke 3 maanden herhaald worden. Uiteindelijk zal de tijd tussen de behandeling oplopen tot ongeveer 4-9 maanden.

Mensen die veel fronsen, kunnen soms ongewild een norse of boze gelaatsuitdrukking hebben. Bovendien kunnen fronsrimpels ‘in de huid’ blijven staan. Deze behandeling helpt derhalve ook rimpels te voorkomen. Vaak zijn mensen bang hun hele mimiek te verliezen, maar dit is niet van toepassing als men zich beperkt tot de drie indicatiegebieden (voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes).

1 zone € 125,-
2 zones € 250,-
3 zones € 375,-
Oksels beide zijden € 450,-

Deze behandeling wordt uitgevoerd door onze cosmetische arts.


Afspraak maken

Bent u enthousiast over een van de behandelingen in ons instituut, maak dan vrijblijvend een afspraak!

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten© Easily Beauty 2022

Ontwikkeld door TH-Development

Privacy Policy

Wij zijn aangesloten bij:

Volg ons