Fillers

Duur 45 min.

Prijs € 175.00

Fillers zijn bedoeld om nieuw volume te geven en om rimpels te verzachten. Door het injecteren ervan komt de huid plaatselijk meer op spanning te staan. Dit vermindert en verzacht rimpels en geeft volumeherstel. U behoudt uw eigen uitstraling, maar dan net wat frisser. Het gezicht krijgt natuurlijke contouren en oogt gladder.

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infrarood behandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.

Radiesse bestaat uit calcium- en fosfaationen. Dit zijn natuurlijke mineralen die ook voorkomen in tanden en botten. De injectable is wit van kleur en dient in de diepe huidlaag geïnjecteerd te worden. Gebieden die geschikt zijn voor een behandeling met Radiesse zijn: de neus-lippenplooi, mondhoeklijn, wangen, jukbeenderen, traangootje onder de ogen, slapen, kin, kaaklijn, en de wat diepere lijntjes rondom de mond.

Radiesse zorgt voor een esthetisch effect dat ongeveer 1,5 jaar aanhoudt. Radiesse werkt niet alleen als een vulmiddel, tevens zorgt het voor een duurzaam effect door de stimulatie van eigen bindweefselvorming. Radiesse is een veilige rimpelvuller. Het wordt al meer dan twintig jaar toegepast in andere vakgebieden (orthopedie, neurochirurgie, oogheelkunde en tandheelkunde). In Amerika wordt deze injectable al meer dan 15 jaar gebruikt voor cosmetische correcties.

Filler 0,5 ml  175,- Deze behandelingen worden uitgevoerd door onze cosmetische arts.
Filler 1 ml € 350,- Deze behandelingen worden uitgevoerd door onze cosmetische arts.

 

Maak de eerste week na een behandeling met Radiesse geen gebruik van een sauna of zonnebank en vermijd directe zonnestralen. Wij raden u af om een behandeling te ondergaan bij een schoonheidsspecialist de eerste twee weken na een behandeling met Radiesse. Gelieve geen make-up te gebruiken in de eerste paar uur na de behandeling.

U kunt de eerste 3 tot 5 dagen last hebben van zwelling en een beurs gevoel in het met Radiesse behandelde gebied. Dit trekt vanzelf weg na enkele dagen. Het komt wel eens voor dat u er een week last van heeft. Mogelijke blauwe plekjes kunt u camoufleren.

Een filler van Radiesse blijft ongeveer twaalf maanden zitten. Dit is een gemiddelde en kan per cliënt verschillen.


Afspraak maken

Bent u enthousiast over een van de behandelingen in ons instituut, maak dan vrijblijvend een afspraak!

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten© Easily Beauty 2022

Ontwikkeld door TH-Development

Privacy Policy

Wij zijn aangesloten bij:

Volg ons