Waxing

Duur 30 min.

Prijs vanaf € 33.00

Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Oksels € 33,-
Bikinilijn € 33,-
Armen € 33,-
Onder of bovenbenen € 43,-
Borst € 43,-
Rug € 53,-
Onder en bovenbenen € 68

,-

Het is belangrijk dat de haren bij voorkeur een halve centimeter lang zijn. De haren mogen niet te kort zijn omdat de hars er dan minder grip op heeft.
Gebruik 24 uur voor de behandeling geen bodymilk of olie. Het gebruik van vetten en olien kan de werking van de hars sterk verminderen.
Gebruik een peeling de dag voor het harsen. Vooral bij korte haren, gaan de haren dan rechtop staan en zijn ze beter te harsen dan wanneer ze vlak langs de huid of zelfs een beetje op/in de huid liggen.

Probeer na het harsen niet te krabbelen of hard over de huid te wrijven. Door het harsen kan een verhoogde bloedtoevoer ontstaan en daarmee jeuk. Krabbelen en hard wrijven kan de huid irriteren. Vermijd te strakke kleding op huid die pas is geharst om het ingroeien van haren te voorkomen. Als je aanleg hebt voor ingegroeide haren, pas dan regelmatig een peeling toe op de huid die is geharst, te beginnen vanaf 24-48 uur na het harsen.
Vermijd tot 48 uur na het harsen: zonnebaden, zonnebank, een heet bad, sauna of andere warmte/hitte behandelingen. Gebruik ook na die tijd een goed zonneproduct met beschermingsfactor.
Gebruik tot 24 uur na het harsen geen producten op de huid die Alpha Hydroxy Zuren (AHA) bevatten, omdat dit mogelijk gevoeligheid en irritatie kan veroorzaken.

 


Afspraak maken

Bent u enthousiast over een van de behandelingen in ons instituut, maak dan vrijblijvend een afspraak!









Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten



© Easily Beauty 2023

Ontwikkeld door TH-Development

Privacy Policy

Wij zijn aangesloten bij:

Volg ons