Bruidsmake-up

Duur 90 min.

Prijs € 150.00

Uw bruiloft wordt één van de mooiste dagen van uw leven. Daarom wilt u er op die dag op uw allermooist uitzien. Met een mooie,  bruidsmake-up voelt u zich zelfverzekerd en bent u werkelijk op uw allermooist. Zo kunt u na uw bruiloft nog jarenlang nagenieten van de prachtige foto's en video's die op deze speciale dag van u en uw partner zijn genomen.

Bruidsmake-up kan natuurlijke schoonheden accentueren en een perfecte look creëren. Wilt u een natuurlijke look of kiest u voor een zwaardere bruidsmake-up met bijvoorbeeld een smokey eye en een rode lipstick? Welke stijl u ook wenst, onze make up artist kan u van passend advies voorzien op het gebied van producten en kleuren. Daarnaast kan ze op deze belangrijke dag de bruidsmake-up voor u creëren die u het mooist vindt en die tevens het best bij uw gelaat, kapsel en jurk past.

Tijdens de proef make up zult u eerst ervaren hoe deze make-up aanvoelt op uw huid en kiezen wat u het mooist vindt bij uw gelaat en bruidskleding? Één maand voor uw grote dag krijgt u een proef bruidsmake-up sessie, zodat u precies weet hoe u er op uw bruiloft uit gaat zien! De bruidsmake-up op de daadwerkelijke trouwdag kunnen we, indien gewenst, op locatie aanbrengen. Zo kunt u prettig in een vertrouwde omgeving mooi worden gemaakt voor uw speciale dag.


Afspraak maken

Bent u enthousiast over een van de behandelingen in ons instituut, maak dan vrijblijvend een afspraak!

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten© Easily Beauty 2021

Ontwikkeld door TH-Development

Privacy Policy

Wij zijn aangesloten bij:

Volg ons