Make up

Duur 75 min.

Prijs € 45.00

Als u graag het stralende middelpunt wilt zijn op een gala, dan kan de make up van onze make up artist u hierbij helpen. Dit doet ze door een schitterende make up voor uw gala aan te brengen, die ook nog eens past bij uw gezicht, oogkleur en outfit.

Het is erg begrijpelijk als u niet erg houdt van de dramatische smokey eyes en fel rode lippenstift. Ook als u wat minder thuis bent in het gebruik van make up technieken, is het erg fijn om dit uit handen te geven en de make up voor het gala vóór u te laten doen. Het laten doen van uw make up heeft ook een ontspannende werking, zo hoeft u niet bang te zijn dat u in tijdsdruk komt of dat de eind look er niet zo mooi uit zal zien als u gehoopt had.

Gala make up is niet per definitie een donkere look, het kan namelijk ook een neutrale oog make up zijn die erg goed samen gaat met een flawless huid. Onze make up artist zal u adviseren en samen met uw wensen wordt de perfecte look gecreëerd, waarbij u uzelf ook prettig voelt. Glamorous en chique heeft voor iedereen namelijk een andere betekenis, net als de voorkeur voor de make-up voor een gala per vrouw verschilt.

Als u niet bang bent van valse wimpers en diepe, gedurfde oogschaduw dan kunt u veel kanten op met de make up voor een gala. Deze make up mag namelijk alles behalve saai zijn, eruit springen is voor een groot feest zeker gepast en niet overdreven! Nadat u uw make up een keer heeft laten doen, weet u ook hoe u de volgende keer deze look helemaal zelf na kunt maken. Want wat is er nou leuker dan leren van een professional? Van de tips en tricks die onze make up artist u leert, heeft u nog lang plezier!

Make up € 45,- (zonder nepwimpers)
Make up € 55,- (Met nepwimpers)


Afspraak maken

Bent u enthousiast over een van de behandelingen in ons instituut, maak dan vrijblijvend een afspraak!

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten© Easily Beauty 2021

Ontwikkeld door TH-Development

Privacy Policy

Wij zijn aangesloten bij:

Volg ons