Elektrische epilatie

Duur 15 min.

Prijs vanaf € 30.00

Elektrisch ontharen is een permanent verwijdering van ongewenst haar op uw lichaam door middel van elektrische epilatie. Bij deze methode wordt elk haartje individueel verwijderd aan de hand van een flinterdunne naald en stroompulsjes. De naald wordt in het haarzakje gestoken en geeft vervolgens een elektrische stroompouls van enkele seconden (afhankelijk van het haartype) Het haarzakje wordt door de stroom vernietigd waardoor er geen haar meer uit kan groeien.

Bij Easily Beauty wordt als eerst een intake gesprek geadviseerd, waarin onze specialisten een huid- en haaranalyse doen. 

Elektrische epilatie is vooral geschikt voor kleine oppervlaktes op het lichaam zoals het gezicht. De ontharingsmethode kan gebruikt worden voor alle haartypes en haarkleuren, dus ook voor dunne lichte haren die niet verwijderd kunnen worden met de laser. 

Direct na de behandeling kan uw huid rood zijn of lichtelijk gezwollen aanvoeleb. Een aantal uur na de behandeling zou uw huid er normaal uit moeten zien. Het kan zijn dat u korstjes overhoudt aan het elektrisch ontharen. Het is belangrijk dat u die korstjes rustig laat zitten en er niet aan gaat krabben. Zo voorkomt u dat uw huid beschadigd raakt.

Tussen de behandelingen door raden wij aan om een goede zonnebrand te gebruiken voor uw huid (minimaal factoor 30) en niet harsen of epileren in het behandelen gebied.

15 minuten effectief verwijderen € 28,-
30 minuten effectief verwijderen € 48,-
45 minuten effectief verwijderen € 68,-
60 minuten effectief verwijderen € 88,-


Afspraak maken

Bent u enthousiast over een van de behandelingen in ons instituut, maak dan vrijblijvend een afspraak!

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten© Easily Beauty 2023

Ontwikkeld door TH-Development

Privacy Policy

Wij zijn aangesloten bij:

Volg ons