Peeling

Duur 65 min.

Prijs € 68.00

Sensitive Peel 10% Sensitive Peel 20% Sensitive Peel 35% 
Sensitive Peel is een peeling die uit verschillende fruitzuren bestaat: Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric acid, Malic Acid en Tartaric Acid. Deze peeling is geschikt voor dunnere en gevoelige huidtypen. De pH waarde is aangepast op de gevoelige huidtypen. Pakt lichte hyperpigmentatie aan en zorgt voor een gladdere en fijnere huidtextuur.

Lactic Acid Peel 10% Lactic Acid Peel 25%  Lactic Acid Peel 40% 
Lactic Acid Peel is een melkzuurpeeling die vocht bindt in de huidcellen en zorgt voor een prachtige GLOW. Pakt lichte hyperpigmentatie aan en zorgt voor een gladdere en fijnere huidtextuur. Door het verstevigende aspect is de Lactic Acid Peel ook zeer geschikt voor anti-aging toepassingen.

Glycolic Acid 10%
Glycolic acid 10% is een lichte tot mediumsterke glycolzuurpeeling. Deze peeling is milder van samenstelling dan de hogere percentages, ook is deze peeling extra gebufferd. Hierdoor is deze peeling prima als instap-peeling te gebruiken, wanneer je nog niet eerder een chemische peeling hebt gehad. Deze peeling is voor oppervlakkige indicaties, zoals het opfrissen van de teint en het verzachten van de huidtextuur.

Glycolic Acid 20%
Glycolic Acid 20% is een mediumsterke glycolzuurpeeling. We gebruiken deze peeling wanneer de huid reeds gewend is aan glycolzuur. Indicaties voor Glycolic Acid 20% : Lichte hyperpigmentatie, fijne lijntjes, verhelderen van de teint, licht verhoornde huid.

Glycolic Acid 50%
Glycolic Acid 50% is een medium tot sterke glycolzuurpeeling. Gebruik deze peeling wanneer de huid reeds gewend is aan glycolzuur 20%. Deze peeling is ook lokaal te gebruiken op hyperpigmentatie. Indicaties voor Glycolic Acid 50% : Hyperpigmentatie, fijne lijntjes, oneven huidtextuur, oppervlakkige littekentjes, verhelderen en egaliseren van de teint, sterk verhoornde huid.

Salicylic Acid
Salicylzuur wordt met name gebruikt voor het behandelen van een onzuive huid met puistjes en/of mee-eters. Salicylzuur is een vet-oplosser, waardoor het tot in de poriën kan doordringen om zo talgvet en onzuiverheden te verweken en op te lossen. Ondanks dat de hoofdindicatie voor salicylzuur een onzuivere/vette huid is, is salicylzuur ook prima te gebruiken op een rijpere huid met tekenen van huidveroudering.


Afspraak maken

Bent u enthousiast over een van de behandelingen in ons instituut, maak dan vrijblijvend een afspraak!

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten© Easily Beauty 2023

Ontwikkeld door TH-Development

Privacy Policy

Wij zijn aangesloten bij:

Volg ons