Wenkbrauwen

Duur 180 min.

Prijs € 280.00

Hairstrokes of Powder

Wanneer mag/kan ik deze behandeling niet ondergaan?
- Op een litteken dat minder dan één jaar oud is
- Op een plek waar minder dan zes weken geleden micropigmentatie is gezet
- Op een plek waar minder dan drie maanden geleden micropigmentatie of tatoeage is weg gelaserd of waar de laser wond nog niet genezen is
- Op geïrriteerde huis zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen
- Onder invloed van alcohol of drugs
- Bij zwangerschap
- Als u een Botoxbehandeling hebt ondergaan binnen de 2 maanden van de micropigmentatie behandeling
- In combinatie met bloedverdunners

Daarnaast wordt het afgeraden om micropigmentatie te laten zetten als je last hebt van één van de volgende aandoeningen:
- Diabetes
- Hemofilie
- Tijdens chemotherapie
- Chronische huidziekte zoals eczeem, psoriasis
- Allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee micropigmentatie wordt gezet
- Immuunstoornis
- Hart en vaatafwijkingen
- Bij gebruik van Roaccutane (anti-acne middel)

Heb je één van deze aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica? En wil je toch micropigmentatie? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts. Voorafgaand aan elke behandeling zal een uitgebreide vragenlijst ingevuld worden waarop alle contra-indicaties zullen worden opgenomen.

Het behandelde gebied kan wat rood zien en eventueel licht gezwollen zijn. Deze bijwerking verdwijnen vaak binnen een paar uurtjes. Na de behandeling is de kleur de eerste 5 à 6 dagen ongeveer 40% donkerder dan de kleur die samen met jou is gekozen als eindresultaat. Dit heeft te maken met het natuurlijke helingsproces van de huid. Pas na ongeveer 30 dagen kun je het volledige resultaat zien omdat de huid volledig hersteld is. Het kan tevens voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoef je je geen zorgen over te maken, dit hoort bij het helingsproces van de huid.

Na 6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur. Onze filosofie is dat we bij de eerste behandeling liever iets te licht, dun en voorzichtig werken omdat dit makkelijk in de nabehandeling is bij te werken. Zouden we in de eerste behandeling te donker, dik en grof werken, dan is een correcite altijd erg moeilijk. Deze 1e touch-up behandeling is inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling, en dient binnen 10 weken te zijn gedaan.

24 Uur voorafgaand aan de behandeling geen alcohol, drugs, aspirine of andere bloedverdunnende medicatie innemen, 2 weken voor de behandeling de huid niet bloodstellen aan overmatig zonlicht, zonnebank of peelings. Verf en epileer de wenkbrauwen tot hoogstens 1 week voorafgaand aan de behandeling. Drink geen cafeïne of neem geen medicatie in 24h voor de afspraak dit beinvloed jouw bloedsomloop waardoor je heviger kan bloeden en waardoor het pigment slechter zal opnemen in de huid. Indien u regelmatig iw wenkbrauwen bijtekent, verzoeken wij u met uw gebruikelijke manier van wenkbrauw make up naar de afspraak te komen.

Afhankelijk van welke zone en welke technieken er zijn gebruikt blijft micropigmentatie gemiddeld 12-24 maanden mooi. De houdbaarheid heeft ook te maken met je huidtype, je verzorgingsrituelen, je levensstijl en de mate hoeveel en hoe vaak je jouw huid blootstelt aan de zon/zonnebank. Als je een vet huidtype hebt kan het zijn dat het pigment niet wordt opgenomen in de huid en hierdoor niet het gewenste resultaat kan geven. Soms blijven de pigmenten ook langer zichtbaar. Semi-permanent betekent niet dat je ervan uit kan gaan dat al het pigment zeker zal verdwijnen. Het kan zijn dat er zelfs na jaren toch nog (enige) kleur te zien is. Zodra de pigmenten / kleur wat gaat vervagen kan je de resultaten heel makkelijk onderhouden door een “onderhoudsbeurt” te laten doen. Hiervoor gelden speciale tarieven (zie tarieven).

Na de behandeling is het heel belangrijk om het behandelde gebied vijf tot zeven dagen droog te houden. Smeer een FLINTERDUN laagje créme aan s’morgens en s’avonds zolang er korsten zichtbaar zijn. Je plukt NIET aan de korsten en de eerste week gebruik je geen foundation of wenkbrauw make-up! Let dus op met je gezicht reinigen, douchen (hoofd achterover houden), ga niet zwemmen, sauna, of intensief sporten (door het zout in zweet zal de kleur eerder verdwijnen). Ook is het verstandig om je afspraak niet nét voor een belangrijke gebeurtenis of een vakantie te plannen. Wij adviseren tot 6 weken na de behandeling geen peelings bij het behandelde gebied en de huid niet (overmatig) blootstellen aan de zon / geen zonnebank.

Touche up binnen 12 maanden € 100,-
Touche up na 12 maanden € 140,-
(1 behandeling)


Afspraak maken

Bent u enthousiast over een van de behandelingen in ons instituut, maak dan vrijblijvend een afspraak!

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten© Easily Beauty 2022

Ontwikkeld door TH-Development

Privacy Policy

Wij zijn aangesloten bij:

Volg ons