Shanna Smeets-Motta

Ik ben Shanna Smeet-Motta. Sinds 2009 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2014 ook gediplomeerd pedicure. Ook heb ik mijn Medisch Schoonheidsspecialiste opleiding afgerond in het jaar 2019. Ik weet hoe belangrijk het is om tijdig te ontspannen en te genieten, Uw ontspanning en welzijn staan centraal in mijn salon.

Ik volg regelmatig cursussen om u het beste en het nieuwste te kunnen blijven aanbieden en in 2017 heb ik dan ook de opleiding voor permanente make up afgerond. Daarnaast leer ik de nieuwste technieken om de kwaliteit te blijven waarborgen. Na een behandeling straalt u als nooit te voren. Maak daarom een afspraak om het zelf te komen ervaren of vraag vrijblijvend informatie.

Ervaar dus de sensatie en kom bij ons langs voor een behandeling waar kwaliteit, professionaliteit, persoonlijke aandacht en oog voor het detail centraal staan.

Zhané Brouns

Ik ben Zhané Brouns. Vanaf 2013 ben ik gediplomeerd nagelstyliste en zorg ik nu al 5 jaar ervoor dat mijn klanten met mooi verzorgde nagels de salon verlaten.

Ook ben ik sinds begin 2018 schoonheidsspecialiste en masseur. Ik volg nog opleidingen om mijn klanten meer te kunnen bieden op het gebied van huidverzorging. Samen met Shanna zorg ik ervoor dat wij altijd voor jullie klaar kunnen staan en dat wij onze passie kunnen uitvoeren. Onze goede samenwerking en hechte band is dan ook altijd te voelen in de salon. 

Ik ben elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag te vinden bij Schoonheidsinstituut Easily Beauty. Kwaliteit staat bij mij op nummer 1, maar ook houd ik van gezelligheid. Kom dus gerust een keer lang of bel naar ons voor meer informatie naar onze verschillende behandelingen.


Afspraak maken

Bent u enthousiast over een van de behandelingen in ons instituut, maak dan vrijblijvend een afspraak!

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten© Easily Beauty 2021

Ontwikkeld door TH-Development

Privacy Policy

Wij zijn aangesloten bij:

Volg ons